Novice

Dober odpor državnim prvakom

Nedelja, 27.3.2016; Rokometaši Trima smo se dobro upirali državnim prvakom iz Celja, potem, ko smo še v 48 minuti zaostajali le dva gola.

RK Trimo Trebnje : RK Celje Piv. Laško  21 : 30 (11 :15)

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič 3(1), Florjančič, Murčehajič 4, Grandovec T. 1, Vencelj, Sušin 4, Potočnik 4, Udovič 2, Sašek 2, Pernovšek 1(1), Grandovec M., Mlakar, Mikec, Brana (7 obr), Urbič (7 obr).

RK Celje Piv. Laško: Lesjak, Blagotinšek, Babarskas 2, Janc 8, Razgor 4(3), Marguč, Grošelj, Poteko, Gajič, Zarabec 3, Kodrin, Fižuleto 2, Patrianova 2, Dobelšek, Mlakar 6, Žvižej 3.

Tekma je bila pravi praznik. Relativno izenačena tekma večji del in polna dvorana. Tekmo smo dobro začeli in povedli ter držali tempo. Celjani so kmalu izenačili in prvič povedli. Na to smo odgovorili in v 14. minuti povedli za 2 (6:4). Nato smo slabše odigrali z igralcem več in gostje so se priključili. Daljša klop gostov je naredila razliko in povedli so za 2 (6:8). Do polčasa so nato povečevali vodstvo in ga zaključili z zmernimi štirimi goli razlike.

Drugi polčas smo zopet začeli odločno in se uspeli približati. Naredli smo delni izid 4:1 in se v 37. minuti približali na gol razlike (15:16). Celje je nato vodilo za gol do dva, bližje nismo mogli. Celjani pa se nikakor niso mogli oddaljiti na varno razliko. V 49. minuti smo imeli dva gola zaostanka in napad. Po izdelani akciji smo prišli do stela za minus 1, a je vratar Lesjak ubranil strel Sušinu. Nato so Celjani le uspeli narediti razliko in z delnim izidom 5:0 povedli za 7( 54. minuta). Nato smo dali priložnost vsem igralcem, zato je na koncu razlika še narastla. Kljub temu smo lahko zadovoljni z igro, še posebaj ker sta manjkala že dlje časa poškodovani Skol in oboleli Kotar.

sašek

RK Trimo Trebnje