Novice

Člani začeli z sezono 2017-2018

Torek, 1.8.2017; Rokometaši Trima Trebnje smo v ponedeljek začeli s pripravami na novo sezono. Na prvem treningu so bili prisotni vsi razen štirih kadetskih reprezentantov.

V ponedeljek smo začeli priprave na novo sezono. Na treningu so bili prisotni vsi igralci, manjkali so kadetski reprezentanti (Miha in Marko Kotar, Horžen in novinec Rozman). Kotar Matic se je vrnil iz mladinske reprezentance in bo imel kakšen dan prost, Anže Ratajec bo še delal po svojem programu zaradi operacije kolena. Glede na lansko sezono niso več člani kluba Murčehajič (konec kariere), Grandovec Maj (konec kariere), Grojzdek, Željko (posoja v Krško) in Vencelj (posoja v Grosuplje). Novinca pa sta Tim Rozman (desni bek) in Anže Ratajec (levi/srednji bek). Po poškodbi se vrača Pernovšek (desno krilo). 

Na prvem treningu so bili poleg trenerskega štaba prisotna nova sodelavca in sicer Maj Grandovec, ki bo poleg treniranja mlajših selekcij opravljal še vlogo vodje moštva in Žiga Zaplotnik (naš bivši igralec), ki bo prevzel organizacijske in marketinške naloge. 

Prvi teden bo namenjen kondicijski pripravi, nato pa bomo počasi kondicijski del zamenjali z rokometno žogo. Prvo tekmo bomo odigrali 9.8. proti Krki v Novem mestu, v petek, 11.8. pa v Trebnjem igramo z Loko. Igrali bomo še z SKA Minsk (Podčetrtek), z madžarskim Csurgom (v Trebnjem 18.8.) ter še enkrat z Krko (26.8.) in Loko (1.9.). 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”263″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”150″ thumbnail_height=”112″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”28″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

RK Trimo Trebnje