Novice

FOTO: Celjani boljši v Trebnjem

Sobota, 10.5.2014; Rokometaši Trima smo morali priznati premoč Celja Piv. Laško. Prvi polčas smo se zelo dobro upirali, v drugem polčasu pa se je poznala kratka klop in izostanek poškodovanih igralcev.

RK Trimo Trebnje : RK Celje Piv. Laško   27 : 42 (15:19)

RK Trimo Trebnje: Femec, Radelj 2, Ratajec 9(4), Ferlin (10 obr), Skol 2, Kotar, Sušin, Baznik, Rojc 5, Udovič, Ferkulj 2, Grandovec T. 3, Florjančič 4, Brana (2 obr), Urbič (1 obr).

RK Celje Piv. Laško: Lesjak, Skok , Blagotinšek 1, Mlakar 1, Žuran 3, Janc 3, Razgor 4(3), Skube 7, Miklavčič 2, Sliškovič 2, Zelenovič 7, Žabič, Bundalo 1, Mačkovšek 3, Lekai 1, Žvižej 7(1).

Rokometaši Trima smo tekmo začeli pogumno in kljub odsotnosti petih poškodovanih igralcev povedli z 4:1. Nismo se ustrašili nasprotnika in bili izredno borbeni. Celjani so nato počasi le ujeli ritem in uspeli izenačiti na 4. nato se je igralo gol za gol, vzdušje v dvorani je bilo odlično. Trimovci se še nismo predali, uspeli smo zopet povesti za dva zadetka (8:6). Celjani so nas zopet lovili in ujeli, nato pa tudi prvič povedli (10:9). Do konca polčasa so nam že delno pošle moči, naredili smo nekaj napak in gostje so ušli na štiri zadetke prednosti.

Drugi polčas smo zopet solidno začeli, se približali na tri zadetke, nato pa so gostje iz protinapadov uspeli narediti višjo razliko. Tako so v 40 minuti povedli za 8 zadetkov in odločili smo se, da v igro pošljemo tudi igralce iz klopi. Razlika je nato še naraščala, Celjani niso popuščali. Igrali so z vsemi razpoložljivimi močmi, razlika v kvaliteti je bila očitna. Trimo je igral po najbolšjih močeh, razlika v kvaliteti je očitna. Upamo, da se v zadnjih dveh tekmah uspemo kompletirati.

RK Trimo Trebnje