Novice

Blizu zmage v Kopru

Torek, 30.4.2013; Rokometaši Trima smo bili blizu zmagi v Kopru. Potem, ko smo dobili prvi polčas, smo na koncu le morali priznati poraz proti izkušenejši ekipi.

 RK Cimos : RK Trimo Trebnje      33 : 31 (15:17)

RK Cimos: Dobelšek 2, Kolman, Gašperšič, Krivokapić, Poklar 4, Vran, Hrastnik 1, Konečnik, Rapotec 6, Manojlović, Gavranović 6, Bundalo 3, Bošković 6, Bratkovič, Darovec, Osmajić 5.

RK Trimo Trebnje: Korelec 1, Lukanc, Radelj 2, Paladin, Ratajec 4, Ferlin (9 obr), Skol, Sušin 9, Saje, Florjančič 3, Rojc 4, Grandovec M., Skube4(1), Grandovec T. 3, Alberto Garcia 1, Brana.

Rokometaši Trima se na Primorsko nismo odpravili z belo zastavo. Poizkušali smo prikazati dobro igro in presenetiti nasprotnika. Tekma se je začela z rahlim vodstvom gostov, Trimo pa je kmalu vzpostavil ravnotežje.Nato smo spremljali izenačeno tekmo, kjer sta si obe moštvi izmenjavali v vodstvu. Nato je Cimos uspel povesti za 3 (11:8), nakar je sledila minuta odmora Trima. Uspešno smo nadaljevali tekmo in ujeli priključek. Z delnim izidom 5:0 smo celo uspeli povesti za dva zadetka (11:13). Cimos nas je še enkrat ujel, a do polčasa smo uspeli obdržati dva gola prednosti.

Drugi polčas smo nato slabše začeli in dovolili, da so gostje kmalu izenačili. Sledil je podoben scenarij kot v prvem polčasu, obe ekipi sta se izmenjavali v vodstvu. Rezultat je bil velikokrat poravnan (17:17, 19:19, 20:20), nakar se je Cimos uspel odlepiti (25:22). Tudi minuta odmora ni pomagala, v tem času pa smo zapravili nekaj čistih situacij. Dvakrat smo imeli tudi igralca manj, kar se je poznalo na rezultatu (29:25). Kljub vsemu smo bili dovolj borbeni in se vrnili v igro. Uspeli smo se približati na 31:29, nato pa dve minuti do konca le na gol zaostanka (32:31). Žal smo bili nato malo nespretni in zmago izpustili iz rok. Ne glede na vse, so določeni igralci pokazali prav obraz in opozorili, da bodo naslednjo sezono lahko nosilci igre. Naslednja priložnost nas čaka v soboto, 11.5.2013 ob 20h, ko gostimo rokometaše Celja Piv. Laško.

RK Trimo Trebnje