Novice

VIDEO in FOTO: 2. turnir v Trebnjem odlično uspel, Trebanjci osvojili turnir

V Trebnjem se je v soboto, 9. 7. 2013, odvijal  2. turnir v rokometu za kadete in starejše dečke A, med turnirjem pa so eno tekmo odigrali še mlajši dečki A.

Za letnik 1999 in mlajši  so nastopile naslednje ekipe:  RK Trimo Trebnje, RK Sviš, RK Ormož in MRK Krka. Trebanjci so s svojo dobro igro nadigrali ostale ekipe in osvojili 1. mesto.

VRSTNI RED ZA LETNIK 1999:

1. mesto: RK Trimo Trebnje
2. mesto: RK Ormož
3. mesto: MRK Krka
4. mesto: RK Sviš

V letniku 1997 in mlajši pa so nastopili: RK Sviš, Reprezentanca Slovenije letnika 1998 (1. ekipa), RK Trimo Trebnje in Reprezentanca Slovenije letnika 1998 (2. ekipa). Tudi tu smo Trebanjci prišli do 1. mesta, vendar šele po izvajanju sedemmetrovk kar si lahko ogledate tudi v spodnjem filmčku.

VRSTNI RED ZA LETNIK 1997:

1. mesto: RK Trimo Trebnje
2. mesto: Reprezentanca Slovenije (2. ekipa)
3. mesto: RK Sviš
4. mesto: Reprezentanca Slovenije (1. ekipa)

Med turnirjem pa so tekmo odigrali tudi mlajši dečki A in sicer proti RD Slovan in jih visoko premagali. Na koncu  so harmonikaši (vsi so tudi igralci RK Trimo Trebnje) popestrili podelitev in tako se je uradni del turnirja končal.

Kapetan kadetske ekipe Žiga Urbič je povedal: “Turnir je bil uspešen, saj smo videli kje stoji naša igra in kako smo pripravljeni na začetek sezone. Veliko dela naš še čaka, da bomo dosegli cilj, ki smo si ga zastavili. Ob tem pa smo se tudi kot ekipa malo bolj povezali in se tako pripravili na delovno sezono. V imenu ekipe bi se zahvalil Davidu Lipoglavšku za organizacijo turnirja ter staršem, ki so poskrbeli, da nismo bili žejni in lačni. Hvala sponzorjem za pomoč pri turnirju ter obiskovalcem za tako velik obisk in športno navijanje.”

[do action=”youtube-video” povezava=”WDdLia5TzUY”/]

[nggallery id=112]

Ž. U. in D. L.